AHAVA

ahava

AHAVA

AHAVA gelooft in een balans tussen natuur en wetenschap. Geïnspireerd door nog niet eerder ontdekte plantaardige en mineralen, laat AHAVA de natuur onze wetenschap leiden. De toewijding van AHAVA-onderzoekers aan innovatie wordt alleen geëvenaard door hun verlangen om de menselijke aard van uw lichaam te begrijpen.

De studie van de natuur, huid en mensen leidde AHAVA tot de ontwikkeling van AHAVA's Osmoter ™. Door gebruik te maken van de meest dynamische elementen van de Dode Zee, biedt deze wetenschappelijk gebalanceerde mix van mineralen uitzonderlijke hydratatie voor de huid. AHAVA's Osmoter ™ trekt vocht en voedingsstoffen van de diepten van de huid naar de buitenste lagen, waar dit het hardst nodig is en is in elk product verwerkt. Dit is hoe AHAVA-producten uw huid van binnenuit activeren.

AHAVA producten zijn vrij van parabenen, veganistisch, dermatologisch getest, bevatten natuurlijke ingrediënten afkomstig van de natuur, nooit van GGO' en formuleert producten zonder de twijfelachtige verbindingen natriumlaurylsulfaat (SLS), ftalaten en triclosan.