Over ons

Schoonheid is voor ons je echt lekker voelen in je huid.

"Daarom werken wij met geconcentreerde, innovatieve producten met wetenschappelijke bewezen resultaten. Onze producten zijn makkelijk in gebruik, bieden direct resultaat, ongeacht leeftijd, huidtype, budget of levensstijl. Doordat onze producten de natuurlijke huidbalans versterken, intens hydrateren en de celfuncties stimuleren, halen wij het beste uit jouw huid naar boven."

Team New Look

new look beauty & wellness team

We houden van een persoonlijke benadering, ons team van professionals neemt dan ook graag de tijd om u te adviseren over de juiste behandelingen en producten. Verder kunt u heerlijk ontspannen tijdens een gezichtsbehandeling, massage, manicure of voet- verzorging. We zijn gespecialiseerd in acne, huidverbeterende massages, o.a. bindweefselmassages, shiatsu massage, gelnagels en visagie.

Gedurende het hele jaar volgende we cursussen, trainingen en beurzen om helemaal up-to-date te blijven. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden van de nieuwste acties, producten en behandelingen? Like dan onze Facebook pagina en volg op Instagram.

Onze schoonheidsspecialisten

Team New Look

Maak

een afspraak