Behandelingen

Gezichtsbehandelingen

Behandeling v.a. €65

Laat de huid stralen door de verschillende behandelingen welke we aanbieden van Team Dr. Joseph, Guinot, A/N/G Skincare en Intraceuticals. Zo bedienen en verbeteren we de huid op alle fronten en omvatten we alle facetten welke de huid nodig heeft om te stralen.

Lichaamsbehandelingen

Ontspannen van top tot teen, een relax moment of klachten van bijvoorbeeld de nek of schouders? Een massage met Vitalis of Ahava activeert het lymfesysteem, stimuleert de bloedsomloop en laat stress en spanningen verdwijnen. Wij werken graag op maat, dus zowel de rug als de benen, voeten, armen of handen kunnen gemasseerd worden in de door u gekozen tijd.

Duo behandelingen

Samen een ultiem verwenmoment, met bijvoorbeeld uw partner, moeder of vriend(in). U wordt tegelijkertijd behandeld in de duo salon. U kunt kiezen uit een gelaats-, lichaamsbehandeling of een ander arrangement afgestemd op uw huidtype en uw wensen. Vrijwel iedere behandeling is als een duo behandeling te reserveren en is ook een origineel cadeau om uw dierbare te verrassen.

Manicure & Gelnagels

Met de producten van Nailcreation, Pink Gellac en Pupa, maken wij van uw handen een visitekaartje dat u altijd bij u heeft.

Pedicure

Last van uw voeten of kunt u er zelf moeilijk bij? Wij kunnen u niet alleen van uw klachten afhelpen, wij kunnen deze ook voorkomen.

Visagie

Voor een stralende look met een perfecte finishing Touch met make-up van Pupa Milano. Leuk voor een feestje of een belangrijke dag. Make-up zit bij een gezichtsbehandeling inbegrepen, u bent ook van harte welkom om alleen voor uw make-up langs te komen. Voor tips en tricks om uw look thuis zelf compleet te maken kunt u ook de make-up workshop volgen. Voor meer informatie kunt u bij Workshops kijken.

Permanente make-up

Altijd wakker worden met volle, mooi gevormde wenkbrauwen of lippen? Een perfecte eyeliner welke niet uitloopt en je niet zelf hoeft te zetten… Permanente make-up bestaat al jaren, maar is niet meer hetzelfde als een aantal jaar geleden. De nieuwste technieken zorgen voor een natuurlijk en spectaculair effect, gemak dient de mens en met deze opties sta je iedere dag aangekleed op.

De behandelprijzen zijn inclusief bijwerken na 4 tot 6 weken. Voor het bijwerken na 1,5 a 2 jaar word er gekeken naar hoeveel pigment en vorm er nog zichtbaar is, wanneer het een kwestie van bijwerken is, hoeft u niet het volledige bedrag te betalen.

Workshops

Maak

een afspraak